top of page

Hvitträskin kesäkahvila herää talviunestaan 2.5.2019

Hvitträskin kesäkahvila herää talviunestaan 2.5.2019

Food Camp Finland avaa Hvitträskin tilausravintolan ohelle kesäkahvilan 2.5.2019. Kahvila on auki toukokuusta syyskuuhun ja toivottaa kaikki museon kävijät sekä muutkin vierailijat tervetulleiksi nauttimaan suolaisista ja makeista herkuista.

Tarjolla olevat kahvilatuotteet liittyvät läheisesti Hvitträskin historiaan. Food Camp Finland on yhdessä Kansallismuseon kanssa etsinyt Hvitträskin arkistoista Eliel Saarisen vaimon, Loja Saarisen, reseptejä. Kahvilassa on tarjolla mm. Loja Saarisen kuuluisaa mustikkapiirakkaa ja silliruisvoileipää. Reseptit on modifoinnut tähän päivään Vuoden Kokki Mikko Kaukonen. Tervetuloa Hvitträskiin! Osoite

Hvitträskin kahvila Hvitträskintie 166 02440 LUOMA Kirkkonummi

Aukioloaika Touko-syyskuu 2019 Keskiviikosta sunnuntaihin klo 11.00–17.00

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page