Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Syysiltojen pelastaja

November 5, 2018

 

OMENAGLÖGI

Ainekset:

1 l K-menu omenamehua
1,5 dl valkoviiniä (voi korvata omenamehulla)

1/2 vaniljatanko

0,5 tl kokonaisia kardemumman siemeniä

3 kokonaista neilikkaa

1 kanelitanko

3 rkl Pirkka sokeria

1/2 appelsiinin mehu ja kuori

1/2 sitruunan mehu ja kuori

 

 

Valmistus:

1. Kaada omenamehu ja valkoviini isoon kattilaan. Lisää vaniljatanko, kardemumma, neilikka, kanelitanko ja sokeri. Purista sekaan appelsiinin ja sitruunan mehut.

2. Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

3. Ota kattila pois liedeltä. Lisää appelsiinin ja sitruunan kuoret ja jätä glögi hautumaan kannen alle vähintään 30 minuutiksi. Siivilöi. 

4. Tarjoa kuumana.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

November 8, 2019

October 3, 2019

September 24, 2019

September 13, 2019

Please reload

Archive