Perheeseemme kuuluvat myös
nude.png

© Food Camp Finland 2018
Tilaa uutiskirjeRekisteriseloste

Oiva-raportti

Grillivinkki: Libanonilainen grillikana

July 6, 2018

Libanonilainen grillikana

(ohje: Sami Rekola, HKScan Finland Oy, kuva Tommi Anttonen)

 

1 kg     Kariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu


Marinadi:

10        valkosipulinkynttä pilkottuna

0,5 dl   oliiviöljyä

1 kpl    sitruunan menu

2 rkl     juustokuminaa

1 rkl     korianteria

2 rkl     paprikajauhetta

 

Leikkaa broilerin paistileikkeet noin 3 x 3 cm paloiksi. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja aja sauvasekoittimella tahnaksi.

'

Sekoita marinadi ja broileripalat kulhossa. Anna maustua kylmässä muutama tunti.
 

Ota palat huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Pujoa vartaisiin ja grillaa 6-8 minuuttia välillä käännellen.
 

Tarjoa pita-tyyppisen leivän, salaatin ja kreikkalaisen jogurtin kera.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Nappaa Vuoden Kokin reseptit talteen

May 23, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

November 8, 2019

October 3, 2019

Please reload

Archive