top of page

Olo Group Oy tarjoaa Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi juhla-aterian helsinkiläisille lapsiperheille


Olo Group Oy tukee Suomen Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 Helsingin kaupungin työtä lapsiperheiden parissa konkreettisin teoin. Olo Group Oy kutsuu 80 henkilöä Itsenäisyyspäivän juhla-aterialle Presidentinlinnan naapurissa sijaitsevaan Olo Garden & Bariin. Tilaisuuteen osallistuvat perheet kutsutaan yhteistyössä Helsingin kaupungin Sosiaali- ja terveystoimen kanssa.

”Olo Group Oy:n tehtävä on luoda ihmisten välille ainutlaatuisia kohtaamisia ja hetkiä ruokapöydän ääressä. Haluamme edistää ruokailukulttuuria järjestämällä monimuotoisia tapahtumia ja kohtaamispaikkoja. Oli hienoa, että Helsingin kaupunki innostui ideastamme.”, kertoo Olo Groupin toimitusjohtaja Petri Lukkarinen.

Menun suunnittelee Olo Garden & Barin keittiömestari Kim Mustonen.

Lisätietoja:

Riikka Kannas, toimitusjohtaja Food Camp Finland Oy riikka.kannas@foodcampfinland.fi puh. +358 40 354 63311

Petri Lukkarinen toimitusjohtaja Olo Group Oy petri.lukkarinen@olo-group.fi puh. +358 50 567 8995

Olo Group Oy on Pekka Terävän, Petri Lukkarisen ja Teuvo Salmisen omistama kokonaisuus. Olo Groupin toiminnan lähtökohtana on tuottaa laadukkaita asiakaskokemuksia ja vaalia ruokailua sosiaalisena kanssakäymisenä. Olo Groupiin kuuluvat Ravintola Olo, Olo Garden & Bar, Ravintola Emo sekä Ravintola Gösta, viinien verkkokauppa Bottlescouts.com sekä Food Camp Finland Oy, joka toteuttaa ainutlaatuisia ruokailuhetkiä ja -tapahtumia ruoan ystäville ja ammattilaisille.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page